Tämä kurssi tarkastellaan valmennus käsitteitä ja menetelmiä varhaisen iässä, peruskoulutus, yläasteella, ja lukio. Opiskelija tekee laajan tutkimuksen käyttäytymistä teoriaa ja järkevä ohjelma koulun huoneeseen ilmakehään. Opiskelija löytää tapoja mainostaa oppimisympäristöjä, joissa opiskelijat voivat asettaa tavoitteita ja ottaa vastuuta omasta opiskeluun. Muuttaminen ja majoitus voidaan tutkittu kullakin tasolla keskustella parhaat lähestymistavat perustuvat lapsen iästä. Tasaus tavallista koulunkäynnin opetussuunnitelma sisältää katsauksen Grade Level Odotukset ja Grade Span Odotukset ja Common Core standardit.

Opiskelija jättää tämän luokan hyvän tietäen etenemisen ja kehittämisen opiskelijoiden vammaisten K 12 henkilökohtaisesti, sosiaalisesti kehon, ja akateemisesti. TCP suosio tarvitaan. Kurssilla käsitellään matemaattinen etenemistä pienten lasten syntymästä iästä kahdeksaan sekä tieteellisesti pätevä vaihtoehtoja helpottaa etenemisen vaihtoehto alueilla, mukaan lukien, mutta ei rajoitu: matemaattisia terminologiaa, symboleja, ja esityksillä numero koteihin ja numero; säännöllinen laskutoimitukset; numero toimintoja ja laskennallisia menetelmiä; kuviot, suhteet, ja sovellukset; tyyppi ja taloja geometrinen luvut; perus geometrinen ajatuksia; soitimella normaalin algoritmeja ja ensisijainen käsitteitä algebran ja geometrian; koko contraptions, yksiköitä, ja menettelyt komplikaatioiden suhteen pituus, pinta-ala, kulmat, tilavuus, massa ja lämpötila; lajitelma yhdistys, ja arviointi tiedon; ja soveltaminen matemaattista päättelyä tutkia ja ratkaista ongelmia. Kurssi kattaa sekä normatiivinen ja muiden normatiivinen etenemistä matemaattisia taitoja. Tämä kurssi on linjassa kansallisten ja valtion perustein ja NECAP. TCP tunnustamista tarvitaan.

Tämä kurssi keskittyy courting joukossa kirjallisuutta kirjoitettu lasten ja nuorten sekä osaamisen kehittäminen kirjallisesti, puhuminen ja kuuntelu. Kurssi antaa perusteellinen arviointi useita tyylilajit lasten- ja nuorten. Kurssilla tarkastellaan periaatteita lukutaidon oppimisen lapsilla ja esittelee teorioita, käytäntöjä ja materiaalit valmennus kirjallisesti ensisijainen laadut. Monta tapaa valmentaja kirjoittaminen sisältyvät vastaavat kirjoittamisen kehittämiseen, tutkimuksia kirjoittamista, opetussuunnitelman kehittämiseen, tapoja opettaa kirjallisesti malleja vastata ja arvioimalla opiskelija kirjoittaa, ja koulu tilaa menetelmiä opetuksen kirjoittamisen työn olennainen luokkahuoneissa. Strategiat valmennus ja kirjallisuuden kaikille lapset monikulttuurinen asetus voitaisiin korostaa.

Tämä kurssi tarkastellaan, kuinka perheen ja kulttuurin vaikutus lapsen etenemistä lisäämällä perherakenteisiin, sisarussuhteista, vanhemmuus käyttäytymistä, lasten erityistarpeita, perheväkivalta, monimuotoisuus opetustilanteessa ja perheenjäsenten välillä perheen ja yhteisön. Opiskelijat tutkia omaa ja muiden kulttuuri vaikuttaa kautta linssin Eri kulttuurien näkökulmista. Haasteet lapsille ja perheille useista kulttuureista ja sosioekonomisten taustat lisäämällä viestintä, vuorovaikutus, koulutus, ja yhteiskunnan normeja voitaisiin testata alkaen roolista lääkäri. Tutkimus kertoo tutkija aloitteita joista valittu näkökulma tradition tutkitaan intensiivisesti. Kymmenen tuntia kentän tapahtuma on mukana.

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille syvä ymmärrys lasten vammaisten ja yksityiskohtaisia ​​ominaisuuksia vammaisten ja miten ne vaikuttavat oppimiseen yleiseen opinto. Opiskelija miettiä ja olla järjestetty määrittämään keinoja, joilla tällaiset vammaiset diagnosoidaan ja todennäköisesti ideoita ja menetelmiä sisällyttää apuvälineitä auttamaan oppilaan lopullisessa luentosalissa mahdollisuuksien. Tiered tukijärjestelmät voitaisiin keskustella yhteisenä koulutusaloitteen joka voi palvella tarkoitetaan kaikkien opiskelijoiden. Opiskelija tutkimuksen resursseja perheille ja kouluille tukea varten vammaisten lasten. Rooli perheen ja tiedekunnan kumppaneita voidaan kehittynyt tärkeä tekniikka palvelemaan tarkoituksiin opiskelijoiden sekä helpottaa laadukkaan tapaamisia ja kommunikea ponnistelut on oltava osa roolin erityisen kouluttaja.