Tämä kurssi on kynnyksellä suunnitteluun, toteuttamiseen, ja tietämättä tietokoneohjelmien. Opiskelu painottuu ohjelmointiin vaikeuksia ratkaista strategia liike ja tekniikan sovelluksissa. Opiskelija kirjoittaa kannettava koodia loogisesti, riippuvainen, ja järjestetty tavalla. Kurssi kattaa myös keskeisiä käsitteitä olio, lisäämällä perintö, kapselointi, monimuotoisuus ja keskustelun viestejä.

Muita aiheita käsittämään luokat ja vempaimia, perusluokkien ja luokka hierarkioita, abstrakti ja kaupunkien kursseja. Opiskelija oppii kirjoittamaan alas, tarkistaa ja dokumentoi vuorovaikutteinen tarkoituksiin ja käsittelevät Software Development Kit ja integroitu kehitysympäristö työkaluja. Tarjotaan vuosittain. Tämä on ohjelmointikurssin ja lab äärimmäisiä. Edellytys tai Rinnakkaiset: IT 100This kurssi antaa tutkijat oleellisten ohjetason sukupolven koulutuksen suhteen ymmärtämiseen käyttötarkoituksia ja roolit ehdotuksia menetelmistä teollisuusyrityksissä.

Opiskelija ottaa haltuunsa suuntaviivan tuen standardeja ja menetelmiä rakentamiseen liittyvät kaupallisten ehdotuksia menettelyjen ja niiden tehokas soveltaminen vastaus liiketoiminnan ongelmia. Opiskelija oppii pääaiheiden käsittelevät vihjeitä sukupolven nykyajan kaupallisessa ympäristössä ja suhde organisaatioiden rakenteissa ja ehdotuksia aikakauden. Team strategiat sovelletaan yhdessä vakiintuneita tietokonelaitteeseen laboratorioiden ja tapaukset käyttäen taulukkolaskenta ja tietokannan hallinnan välineitä. Kirjoittaminen intensiivikurssi. Kurssi toimii kynnyksellä luoda interaktiivisia sivuja World Wide Web.

Erityisesti se aikoo kartoittaa Internet käsitteitä, yhteisö protokollia ja asiakas-palvelin viestintään. Kurssilla käsitellään HTML, kieli World Wide Web; Document Object Model DOM, elintärkeää kehittää ja manipuloimalla osat Web-sivun ohjelmaan kahvan; CSS, syntaksi rakentaa johdonmukainen tyylit ja esiintymisiä ympäri verkkosivuja; ja JavaScript, ohjelmointikieli, että lujitetaan Euroopan paljon ammattikorkeakouluissa yhdistelmänä helpottaa dynaaminen interaktiivisia elementtejä. Tarjotaan vuosittain. Kurssi kehittää ohjelmistoja tekniikan periaatteita yhdistetään kohteen suuntautunut suunnittelun periaatteita ja menetelmiä täydennettiin tietokoneavusteinen suunnittelu CASE tekniikkaa. Kurssilla käyttö yhtenäisen Modeling Language UML ja, aikana auton opiskelijan ryhmä tehtävän, soveltaa näitä osia järjestelmään rakentamisen elinkaaren. Tämä kurssi kirjoittaa intensiivinen, koska oppilas projektiryhmät on esitettävä täydellinen tehtävän raportin ja PowerPoint-esitys.

Erikoistunut Systems Development Computer Laboratory intensiivinen ja avoin laboratorio perusteellisesti. Tarjotaan vuosittain. Kirjoittaminen intensiivikurssi. Kurssilla käsitellään suunnittelua ja toteuttamista tietojen menetelmien tietokannan hallintajärjestelmä ympäristössä. Opiskelija näyttää niiden hallintaa suunnitteluprosessin sai aiemmissa oppaita suunnittelemalla ja rakentamalla varsinaisen järjestelmän avulla tietokanta väline toteuttaa looginen rakenne. Aiheita ovat tietomallien ja mallinnuksen työkaluja ja strategioita; lähestymistapoja rakenne- ja esineen suunnittelu; malleja tietokannat relaatio, hierarkkinen, verkottunut ja objekti suuntautunut malleja CASE työkalut, tietohakemistojen arkistot ja varastot, Windows / GUI koodaus ja / tai toteuttamiseen, koodin ja sovellus sukupolvi, client server tehdä suunnitelmia, testaus ja perustamalla, muuntaminen, pää käyttäjä harjoitus ja integraatio ja post täytäntöönpanon tarkastelu.

Tarjoaja vuosittain. Tämä on ensimmäinen kahden osan huippukivi kurssi IT suurten yhtiöiden joka kattaa tärkeimmät menetelmät hyödynnetään systeemianalyysin, suunnittelu ja toteutus. Tämä kurssi keskittyy lähinnä menettelyjä diagnoosin osa menetelmistä rakennuksen menettelyä ja korostaa SDLC Software Development Life Cycle. Eri järjestelmän rakentamisesta suosituksia tarkastellaan laajemmassa yhteydessä tunnistaminen ja ymmärtäminen yksityiskohtaiset vaiheet muodostavat taktiikkaa diagnoosi prosessi. Opiskelija miten on tehdä toteutettavuus analyysi, ja luoda järjestelmä ehdotuksen.

Fact löytää strategioita käytetään tekemään päätöksen järjestelmän tarpeet on diagnosoitu ja tutkittu. Standard graafisia mallinnustyökalut käyttää menetelmissä ennuste katetaan: mallintamisohjelmistot tietoja vuokaaviot; tietomallintaminen kanssa kokonaisuuden suhde kaaviot; ja objekti suuntautunut mallinnuksen käyttäen UML. Perus toiminta projektinhallinnan tutkitaan. Opiskelijat osoitetaan lähestymistapoja rakennus tehtävän kohdalla konkreettisia välitavoitteita, jolloin järkevä periaatteiden soveltamisesta käyttöön kurssin. Tämä on lab laaja kurssi.