Calculus on matemaattinen tutkimus muutoksen, joka on laajalti pakettien teknologian, tekniikan, talouden ja liiketoiminnan. Tämä kurssi tarjoaa tiukka tulo yhden muuttujan hammaskiven. Aiheita ovat rajoja, jatkuvuus, eriyttäminen ja integrointi algebrallinen, trigonometriset, eksponentiaalinen, ja logaritminen toimintoja, sovelluksia johdannaisten ja integraatio, mukaan lukien analyysin peruslause. Kurssi rohkaisee oppilaita ajattelemaan pidemmälle ulkoa muotoilu ja työskentelemään tietämättä ideoita.

Opiskelija voi ottaa sekä MAT 210 ja MAT 225 luottoa. Tämä on toinen kurssi tilastoissa, jotka perustuvat asiantuntemusta saadut MAT 240 tai AP tilastoja kurssin. Opiskelija oppii rakentamaan tilastollisia malleja ja laittaa voimassa regressioanalyysissä reaalimaailman ongelmia tekniikan, sosiologia, psykologia, tekniikka, ja liike. Aiheita ovat useita regressiomalleja lisäämällä ensimmäisen asteen, toisen asteen ja vuorovaikutusta malleja, joissa määrällisiä ja laadullisia, regressio karikot, ja jäljellä analyysi. Opiskelijat saavat kokemusta paitsi mekaniikka regressioanalyysin usein prosessi tilastollisen laite paketti, mutta sen lisäksi in asettumasta soveltuvat mallit, valitsemalla inferential tekniikoita vastaamaan tietyn kyselyn, tulkinnassa seurauksia, ja diagnosoinnissa ongelmia.

Tarjoaja vuosittain. Tämä on ohjelmointikurssin ja lab intensiivinen. Edellytys tai Rinnakkaiset: IT 100The uusien tietojen hyödykkeiden uudistamistyö rooli tietojen analyytikko yhdeltä joka yksinkertaisesti arviot tietoja henkilölle, jonka vastuulla on tolkkua on ollut tietojen ja tislaamalla siitä keskeiset kohdat annetulle katsojille . Tässä Opiskelija tarkastelee käsitteitä tiedon arvioinnin ja miten se informoi teollista menettelyä. Painopiste ehkä päästäisi kehittämiseen äänen tutkimuksen kysymyksiä, identiteetin ja todentaminen tietolähteitä, haku-, puhdistus- ja manipulointi tietoa, ja jolla voidaan määrittää info osat, jotka ovat merkityksellisiä tietylle yleisölle. Tarkastelu sääntelyn yrityksille, jotka ohjaavat unencumber datan jopa tarkistetaan.

Kurssi tuo opiskelijoille luomisen periaatteita tietoa ja uutisia ohjaus, keskittynyt ydintaitoja tietojen valvontaa ja tietokanta organisaatio. Kurssi keskittyy mietitään organisaatioon liittyviä vaatimuksia tietojen, mallintaminen vaatimuksia käyttämällä vuorovaikutusstrategioita, jotka panevat täytäntöön malleja tietokantaan käyttäen tietokantaa valvontajärjestelmä, ja tietäen ongelmat tiedon ensimmäisen luokan ja data turvata. Kurssi esittelee myös osana yrityksen uutisia valvontaa ja luoda tarve datan käsittelemiseksi ja uutiset yrityksissä onnistuneesti tekemään vahvempi valinnan tekeminen ja aggressiivinen etu. Kurssilla käsitellään suunnittelua ja toteuttamista tietojen rakenteita tietokannan hallintajärjestelmä ympäristössä. Opiskelija näytteille sekä hallintaa suunnitteluprosessin saanut aiemmissa julkaisuissa suunnittelemalla ja rakentamalla varsinaisen järjestelmän avulla tietokanta täytäntöönpanovälinettä looginen rakenne. Aiheita ovat tietomallien ja mallinnuksen työkaluja ja strategioita; strategioita rakenne- ja esineen suunnittelu; malleja tietokannat relaatio, hierarkkinen, verkottunut ja objekti suuntautunut malleja CASE työkalut, tietohakemistojen arkistot ja varastot, Windows / GUI koodaus ja / tai toteuttamiseen, koodin ja tarkkaavaisuutta sukupolvi, client server suunnittelu, tarkkailun ja asentamalla, muuntaminen, loppukäyttäjä harjoitus ja integraatio ja post täytäntöönpanon tarkastelu.

Tarjoaja vuosittain. Twitter, Facebook, blogit, podcasteja mahdollisuudet sosiaalisen median tänään ovat rajattomat ja alati muuttuva. Tämä kurssi on laaja strategia historiaa, teoria, osaamista, vaikutus ja strategista käyttöä sosiaalisen median. Nämä välineet ovat äärimmäisen omassa keinoin ja esteettömän teknologian, joiden avulla kuka tahansa voi luoda, lähettää, muokata ja pääsy tarkoitettuja viestejä pienimmästä suurin yleisöille. Opiskelija tutkii strategista käyttöä sosiaalisen median yhteisötalolla, kansalais- ja poliittista osallistumista, mainonta, mainonta, julkinen perheenjäseniä, ja journalismi. Kurssi lisää kädet seikkailuun eniten esillä osaamista.