1. HYVÄKSYMINEN. Tervetuloa “Sivusto”. Tämä sivu “ilmoitus” toteaa ehdot ja edellytykset Sivuston. Ole hyvä tarkastella tätä tiedonantoa varovasti.

saamisessa, etsimistä, tai käyttämällä Site “Käyttö”, kaikille käyttäjille ja katsojille “You”, “te”, “Käyttäjä” tai “käyttäjä” tunnustavat hyväksynnän ehdot ja edellytykset luetellaan tämän ilmoituksen. Jos et hyväksy ehtoja ja edellytyksiä lueteltu tässä ilmoituksessa, älä käytä sivustoa. Robert Half International Inc. ja sen tytäryhtiöt “RHI” pidättää oikeuden päivittää tämän tiedonannon tällöin oman harkintansa mukaan. Kannattaa tarkistaa tämän ilmoituksen säännöllisesti päivityksiä ja muutoksia. 3.

ja maailma Ellei nimenomaisesti akkreditoitu tässä, et ei saa i käyttää, kopioida, muokata, näyttö, poistaa, jakaa, alas ladata, tallentaa, jäljentää, välittää, sietää, myydä, uudelleen myydä, mukauttaa, purkaa, tai luoda johdannaisia ​​Materiaalin tai ii käyttää materiaalia muiden sivustojen tai media, e. g. , Verkkoympäristössä, ilman RHI kirjallista suostumusta. Sinä tunnistaa ja hyväksyä, että RHI on vain passiivinen käyttäjille tapa saada työpaikan ja uran vihjeitä. RHI ei näyttöä tai näyttöruudun tahansa Lähettäjä Materials. RHI, siten ei esitä suhteen luotettavuutta, tarkkuutta, täydellisyyttä, pätevyys tai totuudellisuuden tahansa Lähettäjä Materials.

RHI pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan oikeuden poistaa, kieltäytyä seuloa tai estää minkä tahansa Lähettäjä Materiaalit että RHI pitää hyväksyä. Jos RHI saa koskevan ilmoituksen kohtuuttomia Lähettäjä Materials, RHI voi tutkia tällaisten materiaalien, harkintansa. 8. TYÖLLISYYS. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että RHI ei takaa, että voit saada käsiinsä mitään työ- tai työtarjouksia sivuston kautta; b ei ole vastuussa mistään työllisyyttä tarjouksia, työllisyys seulonnat, työllisyys valinnat, ja todellinen toimi, jonka kolmas tapahtumia; c ei takaa tarkkuutta, täydellisyyttä, pätevyys, tai ajantasaisuudesta apua listattu jokin kolmas tapahtumia; d ei ole vastuussa mistään materiaalit lisätty kolmansien osapuolten kanssa, mutta ei rajoitu, työpaikat ja työpaikkojen listauksia; ja e ei ole työnantajan tai agentti missään suhteessa.

on käytettävä omaa harkintaa, varoitus, ja logiikka arvioitaessa tahansa mahdollisille työnantajille ja mitään neuvoa toimittamat kolmannelle osapuolelle. 9. Linkit kolmansien osapuolten. Sivustolla voi olla linkkejä, samanlainen hyperlinkkejä tai painikkeita, ohjaus pääsy kolmannen osapuolen sivustojen “Linkitetyt sivustot”. Linkitetyt sivustot eivät hallinnoi tai seurattava RHI. RHI ei ole vastuussa kaikista aineista, apu, tai sisältöä lähetetty linkitettyjä sivustoja.

sisällyttäminen Linkkisivut Sivustolla ei tarkoita mitään suhdetta tai yhdistyksen kesken RHI ja omistajan Linkkisivut tai tukeen tai sponsorointiin RHI on käyttäjältä. RHI sisältää Linkkisivut yksinomaan avuksesi. Käyttäjä on yksin vastuussa oman pääsy on käyttäjältä. Käyttäjän tulee harkintaa, varoitus, ja maalaisjärkeä käyttämällä linkitettyjä sivustoja. 12. VASTUUVAPAUSLAUSEKE.

Ymmärrät ja hyväksyä, että A Käyttäjä ottaa kaikki RISKIT TAI AIHEUTUVAT käyttötiedot, katselu tai käyttö sivuston. SIVUSTO TOIMITETAAN “SELLAISENAAN” ja “SAATAVUUDEN MUKAAN”. B RHI KIISTÄÄ KAIKKI TAKUUT, TAKUITA, MUKAAN LUKIEN RAJOITTUMATTA, TAKUUT, SOPIVUUDESTA tiettyyn tarkoitukseen, LOUKKAAMATTOMUUTTA TAI takuita johtuen suorittaessaan, NEUVOTTELUVAIHEESSA TAI KÄYTTÖÖN . C RHI KIISTÄÄ KAIKKI TAKUUT, I alueesta ja sen materiaali on virheetön tai viruksia; II sivustoa olla KESKEYTYMÄTTÖMIÄ ja turvallinen; III sivustoa olla Keskeytymätön ja jatkuvasti käytettävissä; IV SIVUSTO TARPEISIISI; JA V tietojen luotettavuus, tarkkuus, täydellisyys, VOIMASSA TAI TOTUUDENMUKAISUUTTA MITÄÄN TOIMITETUT MATERIAALIT. 13. VASTUU JA VASTUUNRAJOITUKSET.

$ 10. 15. GENERAL. Asiakas hyväksyy, että ei ole työtä, kumppanuus, virasto tai yhteisyritys suhde sinun ja RHI johtuvat tai aiheutuvat oman Sivuston käyttö. Tämä ilmoitus muodostaa koko ratkaisun keskuudessanne ja RHI hallitsemisesta Sivuston käyttö ja on lisänä sitovia ratkaisuun sinun ja RHI.

Tämä ilmoitus hallitsee lait Kalifornian osavaltion, Yhdysvallat, ilman vaikutusta tahansa standardien yhteentörmäyksestä lakeja. RHI ei takaa, että tämä sivusto on laillinen Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos katsot, pääsy, lähetä tai alas kuorman materiaaleja ja sieltä Site Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit olla yksin vastuussa Kaikki toimenpiteet ja ottamaan kaikki riskit. Et saa käyttää tai viedä materiaalit tai tee kopio tai variantti vastaisesti tahansa sovelluksen lakeja, sääntöjä tai suuntaviivoja, yhdessä, mutta ei rajoittuen, U. S.

vientilakeja ja ohjeita. Epäonnistuminen tai viivästyminen jompikumpi osapuoli valvoa ehtoja tämän ilmoituksen ei katsota luopumiseksi tällaisesta aikavälillä. Osiot 4, 5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 14, ja 15 on elää irtisanomisesta tämän ilmoituksen mihinkään tarkoitukseen.