rekisteröinti pidetään tarkoituksella pieniä, yleensä 15 opiskelijoiden per jakso, vakuuttaa mahdollisimman paljon etua. Siirtyminen College voit hyödyntää onnistunut, vähiten häiritsevä siirtyminen kouluelämään ajateltavissa. Tämä on ensimmäinen 3 ruokalajin sekvenssi SNHU Experience luokkien SNHU 101, 303, 404 on suunniteltu tukea oman koulutus, oma ja ammatillinen parannus. Tavoitteena luokan keskustelujen ja ulkoinen työ SNHU 101 on tukea voit kehittää ja hioa osaamista ja kykyjä sinun haluavat hallita ja saada irti opetusohjelma ja omat mahdollisuudet aikaisemmin kuin sinä. Muista, että nämä mahdollisuudet voivat olla ongelmallisia, mutta vaativissa tilanteissa antaa meille kaikille kasvaa ja muuttua. Kurssi käyttää opiskelija-analyysi, luentoja ja vierailevat puhujat pohtimaan paljon laadut, tyypit ja lajikkeet saasteeton ja hedelmä-, vihreät, liha, kala, äyriäiset, siipikarja, maitotuotteet kauppatavaraa ja paljon sekalaiset erät, ja menetelmät ostaa ruokaa suuria määriä.

Tämä kurssi yhdistää tutkija tutkimus toteutetaan tutkimalla suorittamat toimet koko Hospitality Centerin vastaanottava osasto ja Hospitality Centerin erityisiä tapahtumia. Opiskelija hankkii intensiivinen asiantuntemusta keskitetty hankinta, kirjoittaminen tarpeet, tuotteen tunnistamista, pakkaamista ja hinnoittelua. Tarjotaan vuosittain. Tämä on perusta kurssi opiskelijoiden aloittamassa kulinaarinen uraa. Se korostaa perus ruoanlaitto järjestelmiä, kulinaarinen terminologia ja oikea käytöt kulinaarisia työkaluja. Keskiarvo yhdeltä luokka koostuu luokkahuoneessa luento ja esittely elintarvikkeiden koulutuksen ohjaaja seurasi kädet elintarvikkeiden rakentaminen opiskelijat.

Tavoitteet Kurssin ovat oppimisen merkitystä yksityiskohtaisia ​​organisaatio, tai “Mise en Place;” tarkka valmistusmenetelmät; ja hyväksyttävää asenteita vastaan ​​kulinaarinen ura rakennettu kulinaarinen sovellus ja American Culinary Federation. Tarjotaan tarpeen. Tämä kurssi tarkastellaan perusteet sanitaation ravitsemusalan toimintaa. Tekniikat asianmukainen puhtaanapito ja turvallisuus voidaan tutkia ja harjoiteltu. Opiskelija muuttuu tietoinen HACCP, liittovaltion, osavaltion ja paikalliset puhtaanapito ja turvallisuusvaatimukset.

Aiheet tutkittu muun muassa, että on tärkeää oikea puhdistustoimien, ostavat ja vastaanottaa turvallisten elintarvikkeiden. Painotetaan poistamiseen ristikontaminaation ja haitallisia taudinaiheuttajia. Johdon näyttää ehdotukset tärkeyttä integrointi tuholaisten johtamisen, työntekijöiden puhtaanapito ja turvallisuus liikunta ja oikea turvajärjestelyt. NRA Tarjoile Safe Puhtaanapito Tentti, tutkinto vaatimus, annetaan opiskelijoiden aikana kurssin. Opiskelija tutkimus ja selvittää, miten eri paistamisen ohjelmia on toteutettu ympäri maailmaa perinteisesti, ja miten he kehittynyt allekirjoitus kakkuja ja makeisia, jotka ovat diagnosoitu alueellisesti.

Tulee luento ja koulu huoneen keskustelua ympäri miten maahanmuutto, maastamuutto ja maailma kolonisaatio ovat vaikuttaneet ruokaa kehitykseen maailmanlaajuisesti. Opiskelija selvittää, miten paikalliset sää, maasto, kolonisaatio ja uskonto voi vaikuttaa parantamista ja kehitys ruokia kautta jälkiruokia. Keittiömestari luennoi ja paljastaa eri kansainvälisiä kohteita ja tekniikoita sekä niiden käyttöä sovellettavissa ruokia. Tällä kurssilla esitellään opiskelijoiden kieli ja temppuja luoda ja kirjoittaa matemaattinen todistus ja ratkaista ongelmia. Menetelmät todiste koostuu: suora, contrapositive, ristiriita, ja induktio. Menetelmät vaikeuksien ratkaisemiseksi voi perustua Polya neljä askelta ongelman vahvistamista.

Opiskelija selvittää ja hyödyntää monia toimintoja todisteet lisäämällä: todentaminen, selkeytys, keskustelu, löytö, perustelu, ja kysely. Kurssilla myös löytää välisiä suhteita vaivaa vahvistamisesta ja työn todistamisen. Opiskelija tutkii perustiedot yhteenveto käsitteitä matematiikan lisäämällä: tarkoituksiin ja sukulaiset, joukko-oppi, lukuteoria, ja logiikka.