Paranna kirjanpito uran hankkimalla kykyjä tutkia petosten SNHU n rikosteknisten kirjanpidon tutkinto sovellus. Jossa kursseja kampuksella ja verkossa, SNHU n rikostekninen kirjanpito-ohjelma yhdistää parhaat molemmista maailmoista tuomalla yhdistettynä kätevästi verkossa ansioiden todellinen kampuksen. Tämä 36 luotto vähintään maisterin oikeuslääketieteen kirjanpito opettaa tapoja rikostekninen tilinpäätösstandardit voidaan toteuttaa hankala liiketoimia, samanlainen yritysjärjestelyihin, konkurssit ja sopimus riitoja. Saat myös valita miten oikeuslääketieteen kirjanpito havaintoja hyödynnetään oikeusjutut asettaa syytteeseen valkoinen kaulus rikollisia.

Tällä analogisella aikaan, ansaitset luotto tuntia tarvitaan useimmissa osavaltioissa ottaa CPA tentti. Rahoituskriisit, laki vaatii korkeampia läpinäkyvyyttä taloudellisen raportoinnin ja muiden alan muutokset merkitsevät rikostekninen kirjanpito uramahdollisuuksia kasvavat, mukaan US-Bureau of Labor Statistics. BLS raportoi, että työllisyys kirjanpitäjiä ja tilintarkastajia ennustetaan kasvavan 13% kautta 2022. BLS edelleen arvosteluja “Kirjanpitäjät ja tilintarkastajat, jotka ovat ansainneet oikeutettua tunnustusta sertifioinnin tai muut, erityisesti CPA, täytyy olla paras työpaikka asiakkaita .

Hakijat maisterin tutkinnon kirjanpito tai maisteriksi teollisen Administration pitoisuus kirjanpito voi myös olla valmiuksia. “Tämä toinen kurssi oikeuslääketieteen kirjanpito ja petosten tutkiminen tutkii monia erilaisia ​​petoksia ja sen vaikutusta taloudelliseen ehdotuksia esitetään. Tämän kurssin tarkoituksena on havaita yhteinen petosjärjestelmiä ja huijauksia. Osallistujat aikana tämä kurssi selvittää, miten tarkistaa, havaita, ja tarkista mahdolliset taloudelliset havainto petosten puuttumalla sellaisia ​​aiheita kuten tuloksentasauskeinona, off vakautta levyt rahoitus, kuvitteellisen myynti / tulot, ja ilmaus velkojen, vain muutamia mainitakseni. Erilaisia ​​lähestymistapoja voidaan tutkia tärkeitä analyyttisiä menettelyjä arvioimiseksi riskejä taloudellisten selostusta petokset.

Uusi tilintarkastuksen ja laatu kahva hyväksymät standardit PCAOB ja AICPA vaativat tilintarkastajat on tarpeeksi tekninen toimi ja tulee ymmärtää rooli neuvon Tekniset, ylläpitoon ja tuottava sisäinen valvonta taloudellinen neuvon. Tieto EDP tarkastuksen ja hallita on erittäin ratkaiseva noudattamisessa 404 pykälän Sarbanes Oxley SOX, joka vaatii tilintarkastajia todistavat standardien sisemmän hallita ja kaikki kankaat heikkoudet julkistamat ylimmän johdon. Tämä kurssi antaa tilintarkastajille kokemusta niiden on noudatettava SOX § 404 mahdollistamalla testata työtä eikä vain valmistettu taloudellisen tuen järjestelmään. Valitse opetussuunnitelman asettamat standardit ISACA voidaan osoittaa arvioida ja parantaa tilintarkastuksen ja sisäisen hallita käytäntöjä. Tämä kurssi on erikoistunut käsittele oikein ihmiset ja yritykset käyttävät viestinnän välineenä.

Opiskelija kehittää taitojaan ja menetelmiä motivoiva, suurin muutos, soitimella kehitys ja joukkue talon kautta tuottava sanallinen vaihtoa ydin visioita, aktiivinen kuuntelu ja tarjoavat palautetta. Opiskelija laajentaa strategisen johtamisen ja viestinnän taitoja, jotka vaikuttavat myönteisesti sidosryhmien käyttäytymiseen. Opiskelija saa päättynyt, kädet tapahtuma rakentamisessa asiakirjoja ja esityksiä, jotka kertovat, suostutella ja vaikuttaa niiden kohdeyleisö strategisten tavoitteiden saavuttamisesta.