Olen 35 vuotias, ja naimisissa neljä vuotiaita lapsia: 8, 13, 15, 18. Tällä hetkellä työskentelen kolmas työvuo- yksi keskeinen suurimmista taloudellinen tulostimia maassa. Se ei ole läheskään niin taiteellinen kuin se voi olla kaikille hauskaa työ on tehty, mutta se maksaa laskut. Kun en ole toiminnassa, eikä koskaan verkossa tiedekunnan, olen myös ajaa oman freelance graafinen suunnittelu ja kuvat yritys. Tämä antaa minulle mahdollisuuden nauttia minun luova puoli.

sanon koko ajan, “Jos en pysty luomaan, saan pahantuulinen. “En myöskään tyytyä pelkästään graafisen suunnittelun tai kuvia. Olen myös nauttia origami, neulominen, virkkaaminen, romu varataan, maalaus, luonnostelu tai suhteen mitä jossa voin olla taiteellinen. Olen myös vapaaehtoinen mitä vähän lisäaikaa olen. Olen vapaaehtoinen kanssa partiotytöille tarjoajana yksikkö viestinnän rep. Lisäksi minun lasten koulu, joka Osallistuin myös niin lapsi kuin neuvonantajana vuosikirjan hakemuksen ja kuvia seuran.

Olen myös palvellut monta komiteaa ja hallituksen vuosien varrella. Tuohon asti, olin ehdottomasti itseoppinut graafisen suunnittelun ja kuvia. Löysin ulos työpaikan paikallisen kirjapainon. Jos joku haluaa olla graafinen ompelija, ehdotan zeal pikavipit työskentelevät kirjapainon. Jokainen päivä tuo kokonaan uuden projektin tai uudenlaista suunnittelua, uusia vaativia tilanteita ja uuden määräajan.

oppia paljon, ja opit todella nopeasti, miten olla tehokas ja luoda vihreitä tai puhdas design, seurauksena jokainen pieni asia on kiire työ ja haluaa mennä ulos ovesta tänään! Mutta jopa toimivat tulosta ostoksia, en koskaan oppinut enemmän ensiöpuoli suunnittelu, tai “säännöt suunnittelun.” Se oli aina pikemminkin “vaistonvarainen” sellainen asia. He sanovat sinun täytyy tietää perustukset, ennen kuin voit rikkoa ne, ja yhä kuluttajat haluavat jonkun kanssa jossain määrin todistaa he tietävät, mitä he puhuvat, joten tässä olen. Minun tavoite on yksi päivä, voidakseen työskennellä kotona yksinomaan kautta oma freelance yritys. Vaikeinta on saattaa itse siellä saada lisää yritys. Kun samaan aikaan, olen kärsivät hermostuneisuus ja saada ärsyttää yli tehdä uusia asioita tai kokoonpanoon uusia ihmisiä.

innostun uutta “tehtävä” tai valokuva ampua, mutta sitten ennen määräaikaa tai suuri päivä, kysyn itseltäni, miksi suostuin sen ensimmäinen sija. Mutta se erityinen asia toivon voittaa joskus, seurauksena Rakastan on noin perheeni ja kykenevät työtä minun pyjama kotini studio ei ole huono myöskään. Minun suurin idea on isotätini, jolle ei ole enää maan päällä. Menisin kotiinsa joka viikonloppu kun olin enemmän nuorekas. Hän oli taiteellinen henkilökohtainen. Jopa maalaus ja piirsi oli harrastus hänelle, hän nautti siitä tarpeeksi investoida aikaa siinä ja aina anna minun pelata yhdessä hänen öljyväreillä, tai pastellit, ja antaisi ehdotuksia tai opeta minulle muuta tekniikkaa.

Hän ruokki kekseliäs intohimo että olen tänään, ja minulla on vielä muutamia hänen maalauksia roikkuu työhuoneeni muistutuksena hänen, ja mitä hän auttoi minua saavuttamaan. Hän oli aina erittäin ylpeä kun haluan osoittaa hänelle uuden tehtävän tai pala I päätökseen. Vaimoni on paras tukija ja antaa minulle kun olen etsivät koko projektini ja tutkia ja teen kursseista. Hän jopa varmista, että pitää lapset pois hiukseni jos tarvetta on. En voinut kokeilla tätä ulos hänen apua. Olen myös pitäisi antaa tunnustusta SNHU ja sen koulu, jotka ovat olleet niin tukevia avustamisessa minulle navigoida siirtämällä yli toiselta College.

En ole koskaan siirretty luotto ennen, ja jokainen verkossa järjestelmä on monipuolinen ja tulee olemaan sekava. College on treenannut ja ei tunnu koskaan väsy minun päättymätön kysymyksiä. Työskentely kolmannen työvuoron, voin olla vaikea päästä päivän aikana. Normaalit Laitoksen tuntia ovat, kun olen yleensä unessa, ja ne olivat mietitään tästä ja on ottava niin monet yritykset eivät vain ymmärtää, että edes minun vapaapäiviä, olen edelleen haluavat pitää “minun” aikataulun siten, että unissani ei saada kaikki sekaisin. Odotan minun tulevan täällä SNHU ja mitä voin oppia tiedekunnan.