SNHU online-tietokanta hallinto astetta valmistaa sinut täyttämisen keskittymällä täytäntöönpanoon, etenemistä ja hallinnon tietokantatekniikoita. Opit käyttämään SQL Structured Query Language hakea, estää, lajitella, raportti ja näytön datan. Saat myös taitavia konfigurointiin tietokantoja hyödynnettävyyden ja suorittamiseksi käyttäjä ohjataan varmuuskopiointi ja palauttaminen. Tämä kurssi on kynnyksellä suunnitteluun, toteutukseen, ja ymmärrys työpöydän ohjelmia. Opiskelu painottuu ohjelmointiin ongelmanratkaisu tekniikkaa yritys ja tekniikan tarkoituksiin. Opiskelija kirjoittaa tietokonelaitteen koodia loogisesti perustettu ja järjestetty tavalla.

Lisäksi käsitellään tärkeintä periaatteita olio, kuten perintö, kapselointi, monimuotoisuus ja sanallinen vaihtoa viestejä. Muita aiheita koostuvat kursseista ja vempaimia, pohja kursseja ja hienostuneisuutta hierarkioita, yhteenveto ja betoni luokissa. Opiskelija oppii kirjoittamaan, ja raportoitava interaktiivisia sovelluksia ja toimivat Software Development Kit ja integroitu kehitysympäristö työkaluja. Tarjotaan vuosittain. Tämä on ohjelmointikurssin ja lab vakava. Edellytys tai Rinnakkaiset: IT 100This tietenkin lisää opiskelijoille tarvittavan tuen sukupolven koulutusta suhteessa ymmärtämään käyttötapoja ja roolit avun tekniikoita liiketoimintaryhmissä.

Opiskelija ottaa haltuunsa opastus neuvoa ja -menetelmien kehittämiseen liittyvät yrityksen tietoja menetelmistä, ja rakentavista soveltaminen ratkaisu yrityksen asioista. Opiskelija oppii suuria ongelmia käsittelyyn apua sukupolvi nykyaikaisen yrityksen ympäristöstä ja courting välillä virastojen rakenteiden ja neuvoa tekniikkaa. Team lähestymistapoja käytetään yhdessä pohjainen työpöydän laboratorioiden ja tapaukset käyttäen taulukkolaskenta ja tietokannan hallinnan välineitä. Kirjoittaminen perusteellisesti kurssin. Kurssi toimii kynnyksellä tekemään interaktiivisia sivuja World Wide Web. Erityisesti se kartoittaa Internet käsitteitä, verkkoprotokollia ja asiakas-palvelin viestintään.

Kurssilla käsitellään HTML, kieli World Wide Web; Document Object Model DOM, olennaista tehdä ja manipuloida elementtejä Web-sivun sovellus säädellä; CSS, syntaksi rakentamiseen vakio tyylit ja esiintymisiä ympäri verkkosivuja; ja JavaScript, ohjelmointikieli, että lujitetaan Euroopan koko joukon teknologioita yhdessä helpottaa dynaaminen vuorovaikutteinen tekijöitä. Tarjotaan vuosittain. Kurssi kehittää ohjelmistomenetelmille tekniikan periaatteita yhdistämällä oliosuunnittelu periaatteet ja tekniikat täydennetty tietokonelaitteessa avustamana tekniikan CASE sukupolvi. Kurssi tulee käyttää, kun yhtenäinen Modeling Language UML ja aikana ajoneuvo tutkija ryhmän projekti, soveltaa näitä elementtejä järjestelmän kehittämiseen elinkaarta. Tämä kurssi kirjoittaa perusteellisesti, kun oppilas tehtävän joukkuetta on esitettävä täydellinen projektin raportti ja PowerPoint-esitys. Erikoistunut Systems Development Computer Laboratory intensiivinen ja avoin laboratorio laaja.

Tarjoaja vuosittain. Kirjoittaminen intensiivikurssi. Kurssilla käsitellään suunnittelua ja toteutusta ohjausohjelmat sisällä tietokannan hallintajärjestelmä ympäristössä. Opiskelija osoittaa hallintaa suunnittelun työtä hankittu aiemmin kurssien suunnittelemalla ja kehittämällä fyysinen järjestelmä käyttää tietokantaohjelmisto toteuttaa looginen rakenne. Aiheet koostuvat tietomallien ja mallintamista ja -tekniikoita; lähestymistapoja rakenne- ja esineen suunnittelu; malleja tietokannat relaatio, hierarkkinen, verkottunut ja objekti suuntautunut malleja CASE työkalut, tietohakemistojen arkistot ja varastot, Windows / GUI koodaus ja / tai toteuttamiseen, koodin ja tarkkaavaisuutta sukupolvi, client server tehdä suunnitelmia, kokeilemalla ja asennus, muuntaminen, pää käyttäjä liikunta ja integraatio ja post täytäntöönpanon tarkastelu.

Tarjoaja vuosittain. Tämä on ensimmäinen kaksiosaisen huippukivi kurssi IT suurten yhtiöiden joka kattaa tärkeimmät menetelmiin systeemianalyysin, suunnittelu ja toteutus. Tämä kurssi keskittyy lähinnä tekniikoita analyysin osa ohjelmista kehitysprosessia ja korostaa SDLC Software Development Life Cycle. Eri järjestelmän eteneminen ideoita tarkastellaan laajemmassa yhteydessä valita ja ymmärtää yksityiskohtaiset vaiheet muodostavat menetelmiä analyysin tehtävä. Opiskelija selvittää, miten on tehdä toteutettavuuden arviointi, ja luoda järjestelmä ehdotuksen. Tiedonhankinta määrittämiseksi käytetyt järjestelmävaatimukset on tunnustettava ja tutkittu.

Standard graafisia mallintamistyökaluja käyttää järjestelmissä arvioinnissa päällystetään: mallintamisohjelmistot tietoja vuokaaviot; tietomallintaminen kanssa kokonaisuuden kosinta kaaviot; ja objekti suuntautunut mallinnuksen käyttäen UML. Perus toiminta projektinhallinnan testataan. Opiskelija annetaan järjestelmien etenemistä hankkeen tapauksessa konkreettisia välitavoitteita, joiden käytännön soveltamista käsitteiden käyttöön kurssin. Tämä on lab intensiivikurssina.