Tämä kurssi on kynnyksellä periaatteita ja käytäntöjä valokuvasuunnittelua. Opiskelija tuodaan kautta luento, esittelyä ja kädet tietokonepohjainen työ olennaisia ​​osia kuvan visuaalista kommunikea. Adobe Illustrator käytetään ensisijaisena välineenä tutkia näköhavainnon kautta paljon luovia harjoituksia, jotka perehdyttää oppilas perus visuaalisen ideoita yhdessä kuvassa / maa manipulointia, muoto ryhmittely, letterform muoto luomista sekä verkkoon ja järjestelmän tuotanto. Muodollinen elementit graafisen suunnittelun, joka sisältää linja, muoto, väri, rakenne, näyte, tasapaino, symmetria, rytmi, tilaa ja yhtenäisyys ovat täysin selvittävät mm ja kädet tietokonelaitteen liikuntaa; tiettyihin aiheisiin mukana ovat: suunnittelu tyypin, layout tekniikka, logon suunnittelu, symboli ja varoitusmerkki rakentaminen ja paperitavaran järjestelmiä. Tämä kurssi on luomisesta sovelluksesta Adobe InDesign on suunniteltu noviisi käyttäjälle.

Macintosh-tietokoneissa hyödynnetään luentosalissa studio lab, ja opiskelija tutustuu taiteen ja järkevä puolista taitto-ohjelma, joka pidetään pohjimmainen modernissa ja muotoilun aloilla. Tämä kurssi perustuu sekvenssi johdanto liikuntaa ja rutiini käsien junassa, joka opettaa soveltaminen ja osaamista; opiskelijat selvittää, miten sekoittaa käyttö InDesign muiden asiantuntijoiden valokuvia ja työn käsittely ohjelma sisältäen Adobe Illustrator, Adobe Photoshop ja Microsoft Word. Twitter, Facebook, blogit, podcasteja todennäköisyydet sosiaalisen median tänään lukemattomia ja koskaan korvaa. Tämä kurssi on laaja strategia historiallista menneisyyttä, teoria, tekniikka, vaikutus ja strategista käyttöä sosiaalisen median. Nämä työkalut ovat suhteellisen ole tyyris ja tavoitettavissa ammattikorkeakoulut, joiden avulla kuka tahansa voi luoda, sietää, muokata ja pääsy tarkoitettuja viestejä pienimmästä suurin yleisöille. Opiskelija lukea strategista käyttöä sosiaalisen median yhteisön rakentamisessa, kansalais- ja poliittista osallistumista, mainonta, mainonta, julkinen perheenjäseniä, ja journalismi.

Kurssi antaa kädet seikkailuun kaikkein nykytekniikalla. Tämä kurssi pyrkii laajentamaan maailmanlaajuista kulttuurien ymmärtämistä ja keskustelu analysoimalla pop perinteet ja median menetelmien vaihtoehtoisissa kansainvälisissä paikoissa. Opiskelija voi olla mahdollisuus laajentaa kulttuurista kulma tutkimalla musiikki, elokuva, televisio, radio, painettu media, teknologia, sekä betoni- ja nuorisokulttuuria. Aiheet koostuu median tuonnin ja viennin, media yleisöä, media rahoitus ja sääntely, media-analyysi ja raportointi, media tuloksia, mediaetiikka, mikä tarkoittaa ja keskustelu median kautta, ja kulttuurien communique. Sijasta tekstin tutkijat käyttävät laaja Internet analyysi, luottamuksellisia haastatteluja, podcasteja, vuoropuhelu levyt, vaihtoehtoisia täydentäviä materiaali, ja puolueeton kulttuuriin etsintä. Sarjat koostuu lyhyitä luentoja, vuoropuhelu, katselu median, ja koulussa analysointi ja aloitteita.

Global merkki. Tämä kurssi on erikoistunut virtuaalinen graafisen suunnittelun teoria ja sen soveltaminen sivuston suunnittelun. Opiskelija tietää teknisistä välttämättömyystarvikkeita ammattimaisesti luotu digitaalinen web asiakirjoja. Opiskelija voi keskittynyt viestinnän suunnittelun ja mainonnan ja markkinoinnin paketit World Wide Web kaikki samalla huomioon käyttäjän seikkailua ja valmiudet. Erot suunnittelu työpöydän tietokonelaitetta ja mobiili tiedon valtaväylä kodin laitteet voivat olla keskustelunaihe ja sisällytetty käsiinsä harjoituksia ja projekteja.

Jokainen opiskelija kehittää useita minisites ja yläosan lukukauden saattanut synnyttäneet vähintään yhden toimintavalmiuteen päällä. Aiheita ovat suunnittelumenetelmiä, verkkovalvojan / muokkaamista ympäristöihin, värikalibrointi ja estetiikka, web typografia, tyylisivut, mallin käyttö, pix muoto valinta ja optimointi, ja HTML koodausta ja virheenkorjaus. Kurssilla käsitellään runsaasti ympäristön aiheista tavalla erityisesti suunniteltu epätasaisen pääaineen. Se antaa olennaisen mietitään eri prosessien välttämätöntä tukea elämä maapallolla ja tarkastellaan sitä, miten ihmisen toiminta ja asenteiden yksilön tyypillisiä, kulttuuriin ja toiset synnyttää ympäristökysymyksistä, jotka uhkaavat näitä prosesseja. Aiheita ovat ekologia, väestö, maatalous, aavikoitumisen ja metsien hävittäminen, veden ja meren epäpuhtauksia, ilman epäpuhtaudet lisäämällä otsonikato ja happosateet, maailmanlaajuinen ilmastonmuutos, orgaaninen hyödyllisiä luonnonvarojen ehtyminen, kiinteitä ja vaarallisia jätteitä, energiaa lisäämällä fossiilisten polttoaineiden ja ydinvoiman, talouden ja kestävyyttä.