Opettele kannattavat ja tulla ääni oikeudenmukaisuuden kanssa SNHU n BS rikosoikeutta verkossa aste ja huomiota oikeudellisten tutkimusten ja asianajo. Tämä erittäin keskittynyttä huomiota tarjoaa rikosoikeuden opiskelijoille mahdollisuuden tutkia vaihtoehtoisia rooleja, tehtäviä ja jokapäiväistä työpaikkoja lukuisten siviili tehtävissä amerikkalaisen oikeusjärjestelmän. Tulet kaukana ohjelman radikaalin käsitys oikeudenkäynnit, rangaistuksen valinnat, interventio, asianajo, uhri parantaa ja muilla aloilla, jotka toimivat vahvistavat, että roisto oikeusjärjestelmää. On yksi tunnusnumero yksittäin tai sosiaalisesti? Ovatko kaikki stereotypiat virheellinen tai voiko olla arvoa yleistyksiä? Onko globalisaatio laajentamalla aukkoja tai homogenoimalla alueelle? Tässä tietysti opiskelijoiden tulee tarttua näiden keskeisten kysymysten analysoinnissa maailmassa koko linssin sosiologi.

Sosiologia tarjoaa empiirisesti tekniikka vakavasti vertailla yhteiskunnan ongelmia yksittäisten viraston juuret globaalin laitoksissa. Culture, normi kerrostuneisuus, järjestelmät, arkkitehtuuri, sosiaalisissa laitoksissa, sosiaalinen muutos, organisaation sosiaalisen käyttäytymisen ja sen vuodelta yhteiskunnalle ja sosiaalisia tilanteita korostuvat. Opiskelija ongelma aivan oman ennakkoasenteita ja verrata näitä konstruktioita mitattuna niiden merkitys on nykyajan kysymyksiä ja ongelmia. Tentti amerikkalaisen oikeusjärjestelmän, korostaen valtion, paikallisten ja liittovaltion tuomioistuimet, mukaan lukien arvio niiden hierarkian, aihe toimivalta, ja hallinta. Lisäksi tarkasteltiin on oikeudellinen päättely, oikeudellinen tekniikka ja ylimmäisen työvoiman vastuussa oikeuslaitoksen toimintaan. Tarkemmin kurssi paljastaa eri vaiheissa luonnostaan ​​siviili- ja huijari riita lisäämällä ajatuksia toimivalta, paikka, tapahtumien ja kirjelmien ohjaavat ajon.

Tyypillinen tapaus kalentereita ja rahtitavarakirjojen testattaisiin aikana, jotta opiskelijat voivat hankkia koko käsitys riita prosessin. Johdatus mittavat crook laki, joka kommentoi sosiaaliset, filosofinen, ja oikeudellinen perusta rikollisen kodifioinnin. Lisäksi kurssi kattaa historiallinen kehitys roisto oikeuden U. S. alueen asiat ovat osapuolina rikoksia kuten rehtorien / lisäosia, roisto keinoin, rikollinen tekijät, e.

g. moraalia, actus rea, ja erityiset rikokset henkilöä, omaisuuden ja yleisen järjestyksen. Lopuksi kurssi kaappaa rikosoikeuden vastaajalta asenne tarkastelemalla syyttäjän n mielentiloja, käytännössä puolustusta ja käytöt lieventämiseen. Kurssi sisältää täydellisen tentti lain, sen alkuperä, juuret ja perustuksista on oikeustieteellisestä yhteydessä. Kattavuus sisältää keskittynyt tarkastelu klassinen, keskiajan ja raikas oikeudellisten ajattelijoita. Ongelmat yksityisten yksityisyyttä, seksuaalinen vapaus, procreative kahva, rangaistusten määrääminen, ja käsitteet sakko olisi harkittava.

Oppilailla uskovat näihin kysymyksiin: Mikä on laki? Onko laki koskien uskon ja moraalin? Mitkä ovat oikeusperiaatteiden Länsi Culture Voiko laki, etiikka ja moraali eriytettävä? Kuinka oikeusjärjestelmä olla vain? Voiko laki shape moraalin vai moraalin muoto laki? Miten Länsi oikeudellisten mukautetun korjaamiseksi eettisiä kysymyksiä kuten abortti, itsemurha, eutanasia, ja kuolemanrangaistusta? Onko yhtenäinen näkemys lakia, joka koostuu mukava, hyveen ja olettamus oikeutta? Tämä kurssi tarkastelee problematiikka keskeinen persoonallisuuden rikos uhrin. Sisältö on tarkoitus laajentaa käsitys siitä, mitä tarkoittaa olla uhreiksi, lisäämällä todellinen, psykologiset ja hae pikalainaa taloudelliset vaikutukset rikosten yhteydessä sairastuneille, heidän kotitaloudet, ja yhteiskunnan tavallista. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä erityistä joutuneista i. e. eloonjääneitä henkirikosten, seksuaalinen hyökkäys, ja perheväkivalta, lisäkärsimyksiltä rikollisen järjestelmän, uhri sovelluksissa, ja tulevaisuuden trendit aikana alan.

koko arvio siitä, miten Yhdysvaltojen oikeuslaitos on puhunut takaisin uhrien tarpeisiin on osa kurssin sisällön materiaalia ja sisältää katsomassa uhri todistuksensa tuomitseminen ja parole ja koeajalle kuulemistilaisuuksia, uhri ilmoituksen, Meghan laki, uhri neuvonta- ja turvallisuus asiantuntemusta, ja muut keinot, joiden kautta oikeuslaitos takaa uhrin osallistumista aikana tuomiomalli vaiheessa. Tietenkin altistaa yksilöiden hallinto-oikeuden teorian ja käytännön näkökohtia hallinto-oikeuden junan sisällä ja ulkona hallintoyksikkö. Kattavuus varustaa tutkija tarvittavat taidot pitää mielessä, sovelletaan, ja analyysi sovellettavien lakien ja asetusten mukaisia ​​liittovaltion ja osavaltioiden tasolla, lukea, tulkita ja laatia ehdotetut sääntöjä ja määräyksiä, perehtyä menetelmään tunnetaan johtoon laki kuulo, käsite hallinnollista harkintaa ja vastaavat hoitoja. Talousarvioesitystensä tiedostoja, alushousut, ja lausunnot suhteessa valitusviranomaiselle vaihe eli hallinnollinen laki menettelyssä voidaan myös vuorattu.