Opit ja miksi kirjoittajat veneet nonfiction kerronta. Heidän käyttämänsä välineet, yhteinen kaunokirjallisuus, muuttuu sinun, ja voit kehittää tosiseikkoja perustuu tutkimukseen ja raportteja yksittäisten – tai jonkun muun. Luova kirjoittaminen maisteriksi voit saada tietoa julkaisu, broadcasting ja rakennusalan ammattilaisten jos tutkia kekseliäs esteitä ja täydellinen veneen. Tällä hedelmät ohjelman, voit kehittää oman yksilöllisen ammatillista laadukasta pala nonfiction, joka vie syvälle aiheita, asia sinulle ja auttaa kasvamaan taidot haluat suurta tarinankerrontaa.

Miten kirjoittajat luoda kekseliäitä ideoita? Kuinka he tietävät, milloin paljain tiettyjä tietoja? Onko lukuja lisääntyisi luonnostaan ​​laajemman tarinan idea, vai pitäisikö ne olla tarkoituksellista? Mikä tekee rikkaan ilmapiirin? Nämä ovat tyyppisiä kysymyksiä me uskomme tällä kurssilla. Näiden mielessä, opiskelijat hahmotetaan kirjallisesti tehtävä valtava pituus. Pitoisuus on menossa ei olla kirjallisesti tarkka kohtauksia tai lukuja tästä työstä, mutta tehtäessä juoni kaaria, yksityiskohtainen ääriviivat, persoonallisuus luonnoksia / rakentaminen, maailman asuinpaikka, ja temaattinen rakentaminen. Käsitteet edennyt tämän kurssin voi välillisesti tai välittömästi ilmoittaa kirjallisesti tehtäviä tulevaisuudessa luokissa. Tämä kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoiden hyödyllisiä, kädet tapahtumaa verkossa luentosali edistäjiä.

kautta institutionaalista tukea, kukin tutkija voisi pariksi perustutkintoa ohjaaja avustamaan päivittäin ja viikoittain tehtäviä, jotka sisältävät opetusta. Opiskelija oppii hetkessä taitava execs parhaat käytännöt kohti päätettäessä kamppailee opiskelijoita, edistää motivaatiota ja opiskelijoiden sitoutumista, mietitään sopiva palautetta melko paljon tehtäviä, ja luokittelu kohti riippuvainen otsikoista. Lisäksi niiden apua perustutkintoa tietenkin, opiskelijoiden FIN 675 voitaisiin osallistuivat tähän jatko tietenkin jos ne yhteensä kulutusluottoja tehtäviä ja toimintoja, jotka auttavat eräänlainen kirjoitusharjoituksia, prosesseja ja strategioita parantaa kirjoitustaitoa. Kurssi lisää opiskelijoiden kanssa mahdollisuuden tutkia kerronta lähettämällä kaksi sen optimaalinen väliaineet: elokuva ja kirjallisuus. Opiskelija noudattaa perusperiaatteita tarinankerronta; näkökulmasta, ääni, rytmi, luonne ja juoni rakennus, teema, symboleja ja miten näitä periaatteita ovat edustettuina toisin tai vastaavasti kussakin muodossa.

Opiskelija voidaan ennakoida käyttämään analyyttisiä taitoja leikellä muistoja ja luo niiden olemus kautta lukuisia kekseliäitä kirjoitusharjoituksia. Niitä voidaan myös olettaa lukea ikätovereitaan “kirjoittaminen ja käyttää optimistinen epäkohta antaa tukevaa palautetta. Mikä paikka? Miten se vaikuttaa kerronta? Tällä kurssilla opiskelijat tutkia ajatusta paikkansa sekä sisäisen ja ulkoisen tekijän, joka vaikuttaa kirjallisesti. Opiskelija tarkistaa merkitystä kirjailijan henkilöllisyys, tai paikka, ja miten se voi muovata fyysisten tilojen ja merkeiksi tarina. Opiskelija voidaan ennakoida edustamaan komponentteja ääni, sävy, ympäristö, näkökulma, ja aika luovan kirjoittamisen harjoituksia, jotka korostavat kuvaileva ympäristöissä.

Ne voidaan myös ennakoida lukea ikätoverinsa “kirjoittaminen, ja käyttää optimistinen kritiikki toimittaa tukevaa palautetta. Mitä se aikoo olla hyvä scifi kirjailija? Miten kirjailija tulla myöhemmin Tolkien? Kuulu yleisen tyylilajit fiktiota, tietokirjallisuus, runoutta, ja käsikirjoittamisen olemassa erityisiä sub lajityyppien yhtyä alussa ainutlaatuinen ja , joka niin usein, uran. Yleisessä fiction, pyörteissä todennäköisesti selata bestsellereitä luetteloita. Tällä kurssilla opiskelija valitsee valitun tyylilajin löytää syvällisemmin, ja soveltaa tätä genre niiden kirjoittaminen koko aikavälillä. Vaikka askartelu ja kritisoimalla nämä kappaleet heidän ikäisensä, he kehittää ammatillista tunnistaminen tekijäksi niiden genre, ja tutkimukseen ja soveltaa strategioita, joiden pitäisi auttaa heitä markkinoida itseään genre kirjailijoita. Tämä on seminaarin historiallisen ja nykyajan kehitykseen kirjallisuuden kulttuureista.

Opiskelija tarkistaa ajo vaikuttaa kirjallisuuden markkinat, joilla on tarkastella historiaa ja evolvement kustannusalalla, Kirja-arvostelu, kirjallisuuden organisaatiot, kirjallisuuden palkintoja, samanlainen Pulitzer, National Book Award, ja toiset, ja miten näistä syistä vaikuttaa kirjallisuuden tuotantoja ja uraa. He jopa tarkistaa elämää ja teoksia luultavasti vaikutusvaltaisin nykyajan kirjallisuuden kirjailijoita, jotka ovat onnistuneet nykyisen kulttuuri. Lisäksi opiskelijoiden järjestää uusimmat trendit kustantamisen ja oppia tapa lähettää oman työpanoksen kirjasen. Kirjoittaminen kerronta on vain puoli taistelu. Mitä tapahtuu, kun kirjoittaja päättyy ensimmäisen luonnoksen ja kaikki myöhemmät tarkistukset? Kun on työn lopulta valmis jonkun toisen silmin? Pitäisikö jonkun olla tarkistamalla jokainen vaihe prosessissa? Laajentuessa vaihtoehtoja sosiaalisen median ja omakustanne, rooli editorin voi olla liikkuva.

Onko harjoittavat perinteistä julkaisu tai uuden median rakenteita, kirjailijat voi olla tarvitsevat toimittajat nyt enemmän kuin koskaan. Tässä luokassa, keskitymme courting keskuudessa kirjailija ja toimittaja iskemällä opiskelijoiden roolissa editorin. Opiskelevat muiden velvoitteiden kunkin editorin tyyppi kehitykselliset editorit ja oikolukijat yritysostoista toimittajille ja replica toimittajat ja jos näillä on osallistunut kirjoittaminen ja julkaiseminen tehtävä. Opiskelija lähes soveltavat monipuolista roolia editorin ja koota palautetta alkuna ammatillinen portfolio.